MONTE LE GRANDE

The project

This modest family home was run down and over-used with minimum space for a large and extended family to call their “forever” home. The task was to achieve space, light, class and dignity to this beautiful house that could be a timeless feature in the community and for generations to follow.

The challenge

We were introduced to our clients through a referral, and we went through the entire scope, using our tried and tested process. We selected a preferred Architect and drew up preliminary budgets, leading to a fixed price contract that the client was really happy with. A “no surprises” Million Dollar renovation. No stone left unturned with this mammoth task.

During excavation we uncovered a massive tree, along with enormous rocks which needed to be removed. No stone left unturned - literally!

Our clients understood every move we made, and supported us by excellent communication and managing expectations from the very beginning. This relationship is one we love to have!

The end result

This project exemplifies our entire business model. We took this project from concept, introduced our client to our preferred architects, took them through our preliminary budget process and we went on this amazing journey with them to achieve an exceptional result. Adding spaciousness, light, room to move and breathe as well as cosy corners that keep in with the overall feel of the home. There is space in their togetherness for this close-knit family. We added on-suite bathrooms, brand new deck, double garage, kitchen, lounge, laundry and complete internal renovation. We added high class louvers on the deck to keep guests entertained through all kinds of weather.. We handed the home in on budget, on time and exceeded our clients expectations in detail and workmanship. This home is one they are very proud of and our clients have become firm friends.

The project

This modest family home was run down and over-used with minimum space for a large and extended family to call their “forever” home. The task was to achieve space, light, class and dignity to this beautiful house that could be a timeless feature in the community and for generations to follow.

The challenge

We were introduced to our clients through a referral, and we went through the entire scope, using our tried and tested process. We selected a preferred Architect and drew up preliminary budgets, leading to a fixed price contract that the client was really happy with. A “no surprises” Million Dollar renovation. No stone left unturned with this mammoth task.

During excavation we uncovered a massive tree, along with enormous rocks which needed to be removed. No stone left unturned - literally!

Our clients understood every move we made, and supported us by excellent communication and managing expectations from the very beginning. This relationship is one we love to have!

The end result

This project exemplifies our entire business model. We took this project from concept, introduced our client to our preferred architects, took them through our preliminary budget process and we went on this amazing journey with them to achieve an exceptional result. Adding spaciousness, light, room to move and breathe as well as cosy corners that keep in with the overall feel of the home. There is space in their togetherness for this close-knit family. We added on-suite bathrooms, brand new deck, double garage, kitchen, lounge, laundry and complete internal renovation. We added high class louvers on the deck to keep guests entertained through all kinds of weather.. We handed the home in on budget, on time and exceeded our clients expectations in detail and workmanship. This home is one they are very proud of and our clients have become firm friends.

Download your FREE E-book
now and be better prepared
for your renovation.


Download